CÉGKERESÉS

MABIV-Magyar Birtokvédelmi Szövetség

1092 Budapest, Erkel utca 6. II/4

A Magyar Birtokvédelmi Szövetség megalakulását hároméves előkészítő munka előzte meg, mely során az alapítók jó néhány szakmai szervezettel tárgyaltak, keresve helyünket a többi szakmai szervezet között. Szövetségünket birtokvitás helyzetekben jártas cégek, birtokviták kezelésében, birtokvédelmi eljárásokban jártas jogászok, ügyvédek alapították. Ez a közösség a reményeink szerint komoly eredményt lesz képes felmutatni a birtokvédelem területén.

Szövetségünk célja: a birtokvédelem területén egységes joggyakorlat, jogértelmezés kialakítása, a birtokvédelem több száz éves történetének kutatásával és megtörtént jogesetek feldolgozásával, a birtokvédelemmel kapcsolatos alapvető állampolgári jogok ismereteinek terjesztése és a tagjaink közötti együttműködés fejlesztése koordinálása. Munkánkkal, tapasztalatainkkal mind a jogalkalmazást, mind a jogalkotást segíteni kívánjuk e területen.

Célunk egy olyan szakemberekből álló szakmai szervezet működtetése, melynek a fő feladata a birtokvédelem során felmerülő problémák feltárása, elemzése, e problémákra közvetlenül vagy közvetve megoldások keresése, együttműködve a birtokvédelemben eljáró vagy felmerülő szakterületek képviselőivel és a jogalkotókkal.

A munkánk elkezdődött. Tagjainkon keresztül minden érintett terület - rendőrség, magánbiztonság, ügyvédek, közigazgatás (jegyzők), bíróság - szereplőivel szeretnénk együttműködni.

Nyitottak vagyunk a bővülésre, szeretettel várunk tagjaink közé minden olyan magánszemélyt, gazdasági társaságot, önkormányzatot, egyesületet, szövetséget, aki céljainkkal egyet ért, és szakmai tudásával e célok megvalósulását segíteni szeretné.

 

MABIV-Magyar Birtokvédelmi Szövetség
Székhely: 1092 Budapest, Erkel utca 6. II/4
Weboldal: http://www.birtokvedelem.com
Telefon: +36 1 217 9316
Tevékenység, szakterület
Területi bontás